Skip to site content

5 redenen waarom u geen orgasme ervaart

5 redenen waarom u geen orgasme ervaart

Exclusief ze, maak je een orgasme veel vaker fenomeen!

een. Je krijgt niet genoeg om de clitoris te stimuleren

Ongeveer 70% van de vrouwen krijgt een orgasme door directe stimulatie van de clitoris en geen vaginale penetratie. In het geval van masturbatie, repareert het vrij eenvoudig, en probeer in seks met een partner speciale sex-sites te gebruiken of seksspeeltjes toe te voegen.

2. Je krijgt te veel https://ets15.com/speakers/ clitoris-stimulatie

Aan de andere kant, soms heeft Clutory een beetje minder aandacht nodig. Met zoveel zenuwuiteinden gaan gemakkelijk met stimulatie. Probeer in dit geval het voorzichtig te masseren of gebruik lingerie als een tussenliggende barrière.

3. Ben je depressief

Een van de bijwerkingen van depressie kan een probleem zijn met het bereiken van orgasme, vooral als u medicijnen neemt. Serotonine, dopamine en noranedrenaline zijn betrokken bij de seksuele reactie van het lichaam, maar ze hebben invloed van drugs die angst en depressie behandelen.

4. Je hebt een hormonale mislukking

Orale-anticonceptiva veranderen oestrogeenspiegels, progesteron en testosteron, die van invloed zijn op uw libido. Als gevolg hiervan wil je ofwel geen seks hebben, of je kunt geen orgasme bereiken. In dit geval is het logisch om eenvoudigweg over te schakelen naar een andere anticonceptie-methode.

5. Je ontspant niet

Het grootste deel van de seksuele reactie begint in de hersenen. Als je in plaats daarvan gericht bent op andere dingen, is het gewoon geen plaats voor een orgasme! Ontspan, rijd alle gedachten van het hoofd weg en geef het volledig op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.